top of page

Najniža cijena: 38 € / noćenje po osobi

Anchor 17

Hrana & Piće:

Buffet  doručak (švedski stol)  je poslužen u hotelskom restoranu. Gosti imaju mogućnost buffet večere uz dodatno plaćanje od 6 EUR /po danu, po osobi. U razdoblju od 01.04.2017. do 30.10.2017. – su organizirane tematske večeri – svaki utorak i petak:  Istarska, mediteranska Dalmatinska, Slavonska, mornarska  – uključene u cijenu dodatnog plaćanja za buffet večeru. Za vaše kongrese i poslovne sastanke ili proslave, postoje 3 restorana:

 

Restoran Nimfa -  s kapacitetom do 100 sjedećih mjesta

Restoran  Adriatic – s kapacitetom do  520 sjedećih mjesta

Ljetni restoran na plaži  Beach Garden –  s kapacitetom do 150 sjedećih mjesta.

 

Ostale dostupne usluge: posluga u sobu,usluge cateringa pružene od strane catering osoblja, posebni  prehrambeni zahtjevi poput:  jelovnika vegetarijanskih jela, uz prethodnu najavu kao i organizacija zabava s 3 različita jelovnika.

 

Internet: 

Besplatan Wi-Fi pristup Internetu je dostupan u svim javnim prostorijama hotela i u svim sobama.

 

Sport i zabava:

Grand Hotel Adriatic je opremljen s Essentia Adriatica Centrom sa sljedećim sadržajima i uslugama na raspolaganju za relaksaciju i održavanje dobrog stanja tijela i uma:  

Spa područje pokriva dio od  600 m2  i smješteno je na  8 katu zgrade Adriatic I,  s predivnim pogledom na Kvarnerski zaljev. Ovdje se nalazi:  bazen s grijanom morskom vodom temperature 28 °C tijekom cijele godine, turska i finska sauna, Kneipp terapija, whirlpooli (34 °C i 36 °C), tropska kiša s narančastom kromo svjetlošću i aromom manga, aromatizirani tuševi za hlađenje s plavim kromo svjetlom, zona za relaksaciju, ledena jama, terasa za sunčanje, topla kupka (36 °C do 40 °C).

Tantra Centar za ljepotu je smješten u prizemlju hotela i ima površinu od  550 m2 te se sastoji od 10 soba za masaže i anti-age tretmane i 5 soba za spa tretmane: kupku u jacuzziju sa svijećama. U sobama u kojima se pružaju tretmani se koriste visokokvalitetni proizvodi.

Ulaznica za SPA, u trajanju do 4 sata, se dodatno plaćaju.

Hotel je opremljen s  2 teniska terena.

Samo pola sata vožnje od Opatije, možete doći do  planine Učka gdje možete uživati u: bicikliranju, trekkingu, slobodnom penjanju, speleološkim aktivnostima. Na istoj udaljenosti vožnje možete uživati u jahanju, šetnjama, biciklističkim turama na raspolaganju u Motovunu. U sklopu hotela se nalazi i casino.

 

Usluge:

Kiosk, suvenirnica, usluge stomatologa, usluga transfera, izleti, skladište za čuvanje prtljage, usluga pranja rublja.

 

Ostale informacije:

Hotel je u potpunosti klimatiziran, uključujući i sobe.

Privatni i javni  parking  su dostupni uz nadoplatu.

 

Plaža:

Hotel ima prirodnu stjenovitu plažu, s restoranom Garden.

 

Recepcija:

Recepcija je otvorena 24 sata/dnevno (cijeli tjedan).

Prijava u hotel: od 13 sati.

Odjava iz hotela: prije 11 sati.

 

Kongresne dvorane:

Jeste li znali da je Grand Hotel Adriatic Opatija hotel s najdužom tradicijom  kongresnog turizma na Hrvatskoj obali s prvim organiziranim kongresom u 1971. godini ?

Sobe i dvorane su opremljene s  modernom tehničkom i audio-vizualnom opremom. Hotel pruža brojne mogućnosti za organizaciju  poslovnih sastanaka, kongresa, seminara, proslava vjenčanja, banketa i drugih proslava. Ukupan kapacitet kongresnog centra je 1040 sjedala u svim dvoranama zajedno u 8 soba za sastanke. Sobe imaju kapacitet od 15 do 550 osoba zajedno s amfiteatrom centra.

Grand Hotel Adriatic **** Opatija

Opis

Grand Hotel Adriatic je smješten uz more s predivnim pogledom na Kvarnerski zaljev. Kompleks hotela sadrži 2 zgrade: Adriatic I i  Adriatic II s jednom recepcijom. Sve hotelske usluge i sadržaji su dostupni gostima koji odsjednu u Adriatic 1 i u Adriatic 2. U hotelu, Wellness centar je opremljen s brojnim sadržajima i uslugama za goste.

Grand Hotel Adriatic je ponosni ponir u ovom području, u području kongresnog turizma od prvog organiziranog kongresa već u 1971. godini. Dakle, ako ste u potrazi za savršenim mjestom za vaš poslovni sastanak, proslavu vjenčanja, banket – u ovom hotelu, iskusno i profesionalno osoblje će se pobrinuti za svaki detalj koji će osigurati zadovoljstvo svih sudionika.  Također su u blizini hotela dostupne razne sportske i rekreacijske aktivnosti.

Udaljenosti: 

Točno uz more, 10 minuta šetnje od centra grada Opatije, manje od 45 kilometara od zračne luke Rijeka.

maranta travel 

 CROATIA ACCOMMODATION SPECIALIST SINCE 1993

Anchor 18

SOBE

Sobe u Adriatic I  su Superior sobe kategorije  4*  i u potpunosti su renovirane. Sve su sobe opremljene s: klima uređajem, kabelskom televizijom, mini barom, sefom, sušilom za kosu, telefonom, besplatnim Wi-Fi  pristupom Internetu i kupaonicom. Dječji krevetić je dostupan  uz nadoplatu.

Superior dvokrevetne sobe na strani park ****

Osoba: 3 (2+1)

Sadržaji: pogled na park,  klimatizirana, kabelska televizija, mini bar, sef, sušilo za kosu, telefon, besplatan Wi-Fi pristup Internetu i kupaonica. 

Cijena: Od 40 € / noćenje po osobi

Superior dvokrevetne sobe na morskoj strani ****

Osoba: 3 (2+1)

Sadržaji: pogled na more,  klimatizirana, kabelska televizija, mini bar, sef, sušilo za kosu, telefon, besplatan Wi-Fi pristup  Internetu i kupaonica.

Cijena: Od 49 € / noćenje po osobi

Superior Rooms PS

Superior Rooms SS

Sobe u Adriatic II su standardne sobe kategorije 3*.  Sve su sobe opremljene s: klima uređajem, kabelskom televizijom,  mini barom, sušilom za kosu, telefonom, besplatnim Wi-Fi  pristupom Internetu i kupaonicom. Dječji krevetić je dostupan uz nadoplatu.

Standard Rooms

Standardne dvokrevetne sobe ***

Osoba: 2

Sadržaji: 2 odvojena kreveta, klimatizirana, kabelska televizija, mini bar, sušilo za kosu, telefon, besplatan Wi-Fi pristup Internetu i kupaonica.

Cijena: Od 38 € / noćenje po osobi

Standard Rooms SS

Standardna dvokrevetna soba na morskoj strani ***

Osoba: 2

Sadržaji: 2 odvojena kreveta,  klimatizirana, kabelska televizija, mini bar, sušilo za kosu, telefon, besplatan Wi-Fi pristup Internetu i kupaonica.

Cijena: Od 45 € / noćenje po osobi

Anchor 19
Anchor 20

Cijene, posebne akcije, popusti i rani booking

ADRIATIC I

ADRIATIC II

INFORMACIJE

 

MINIMALAN BORAVAK: 4 noći u svim razdobljima.

DOPLATA ZA KRAĆI BORAVAK: +20% na navedene cijene.

DOPLATA ZA POLUPANSION: 5,00 €  po osobi dnevno, za buffet večeru.

NADOPLATA ZA „SINGLE USE“: +20%  cijene dvokrevetne sobe.

BORAVIŠNA PRISTOJBA: 1,00 € po osobi dnevno u svim razdobljima.

POPUSTI

Za odraslu osobu na pomoćnom krevetu: 20% popusta.

Za dijete do 7 godina na pomoćno krevetu: BESPLATNO.

Za dijete od 7 do 12 godina na pomoćnom krevetu: 50% popusta.

Za djecu do 12 godina na osnovnom krevetu: 30% popusta.

POSEBNE AKCIJE

 

-

RANI BOOKING

15% popusta za sve rezervacije do 31.03.2017. i uplate u cijelosti do 10.04.2017., vrijedi za boravke u razdoblju 18.06.-20.12.

TURE U HRVATSKOJ

© 1993 - 2017 Maranta Travel Agency - Split - Croatia

Accommodation in Croatia 2017

  • Facebook App Icon
  • Flickr Social Icon
  • Google+ App Icon
  • Twitter App Icon
Accommodation in Croatia Maranta
bottom of page