top of page

Najniža cijena: 45 € / noćenje za apartman

Anchor 13

Hrana & Piće: 

Belvedere Apartmani su renovirani u 2015. godini,  osiguravajući gostima širok raspon gurmanskih iskustava s predivnim pogledom na more. U restoranu Dalmacija, imat ćete mogućnost probati pravu, autentičnu kuhinju pripremljenu jedino sa svježim, lokalnim sastojcima. Jedan od specijaliteta je definitivno tradicionalno jelo pripremljeno “ispod peke ˝. Ako preferirate internacionalnu kuhinju, tada ćete u restoranu trattoria Bella – imati mogućnost uživati u pažljivo odabranim talijanskim jelima, poput pizze, lazanja, brusketa… Za slatke poslastice, posjetite domaću Belvedere slastičarnicu - Sweet Dreams Cake House, sa domaćim kolačima i sladoledima. U okruženju, možete uživati u Bunker Beer Baru, D’Ante baru i 2 bara na plaži: AY Wamo i Lungo mare bar ili osjetite pravi sportski entuzijazam u novootvorenom sportskom baru – opremljen je velikim LCD ekranima za pravo uživanje u sportskim utakmicama.

 

Internet: 

Besplatan Wi-Fi pristup  Internetu je dostupan u cijelom području.

 

Sport i zabava:

Belvedere Camping & Apartmani su sportska i rekreacijska baza s vanjskim bazenom i sa sadržajima pogodnima za:  mini golf, stolni tenis, tenis (4 teniska terena), mali nogomet, košarku, odbojku, rukomet, kuglanje. Ili možete zaigrati partiju boća. U razdoblju: 20.06.-05.09.2017., profesionalni animacijski tim priprema razne dnevne i večernje aktivnosti kako bi obogatili Vaš odmor i kako biste ostali aktivnima: nordijsko hodanje, jutarnja gimnastika, aqua fun, power hodanje, škola plesa, stretching (rastezanje), yogilates, fitness, aerobik, programi vježbanja, opuštajući programi. Navečer, izaberite jedan od glazbenih programa pripremljenih za Vas.

 

Usluge:

Supermarket, sef na recepciji, bankomat, mjenjačnica, vezovi za brodove, usluga pranja i glačanja rublja. U ljetnoj sezoni, možete doći do grada Trogira brodskom linijom ili odabrati jedan od organiziranih izleta.

 

Zabava za djecu:

Profesionalni animacijski tim u  Belvedere Camping & Apartmanima priprema mnoge aktivnosti za djecu; u  MINI KLUBU, u razdoblju: 20.06.-05.09.2017.: zabavne i edukacijske igre, plesovi, dječji aqua fun, dječji mini disko.

 

Ostale informacije:

Parking je gostima dostupan u hladovini, blizu apartmana.

Ljubimci nisu dopušteni.

Plaža:

Dijelom šljunčana, dijelom betonirana plaža ima dužinu od 500 metara, s mogućnošću najma suncobrana i ležaljki i opremljena je tuševima, kabinama za presvlačenje, à la carte restoranom i barom na plaži. Gosti mogu uživati u vodenim sportovima; iznajmiti kajak, brod, vožnja bananom, jet ski, skijanje na vodi, pedaline.

Centar za ronjenje se nalazi u okviru 1 kilometra.

 

Recepcija:

Prijava u hotel: od 15 sati.

Odjava iz hotela: do 10 sati.

Kongresne dvorane:

-

Apartmani Belvedere ****

Seget Vranjica, Trogir

Opis:

Lokacija Belvedere Camping & Apartmana se nalazi na malom poluotoku u Seget Vranjica- u neposrednoj blizini plaže, okružen borovom šumom. Udaljenost od grada Trogira je svega 5 kilometara.

S obzirom na nedavnu obnovu površine kampiranja i apartmana i gore navedenih prednosti lokacije, Belvedere Camping & Apartmani  su idealno mjesto za vrhunski odmor. Obnova je dodala području: kvalitetne restorane, slastičarnicu, rekreacijske i sportske sadržaje i nekoliko dječjih igrališta. Apartmani su izgrađeni u kaskade, u pet redova, s prekrasnim pogledom na otoke preko puta. Plaža je opremljena tuševima, kabinama za presvlačenje, ležaljkama koje se mogu unajmiti, suncobranima i brojne ugodne rekreativne aktivnosti su dostupne.

Udaljenosti: 

 

5 kilometara od centra grada Trogira, 8 kilometara od zračne luke Split, 30 kilometara od grada Splita.

maranta travel 

 CROATIA ACCOMMODATION SPECIALIST SINCE 1993

Anchor 14

APARTMANI

Postoje 2 tipa apartmana: tip (2+2) s terasom i tip  (4+2) s balkonom i opremljeni su sa: kupaonicom, jednom ili dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom,  posuđem, priborom za jelo, ručnicima, klima uređajem i posteljinom. Udaljenost apartmana je između 50 i 100 metara od plaže i drugih sadržaja u sklopu resorta.

Apartmani tip (2+2)

 

Osoba: 4 (2+2)

Sadržaji:  površine od 33 m2, položaj apartmana je u prizemlju te su opremljeni s terasom s garniturom za sjedenje. Apartmani se sastoje od: 1 dvokrevetne sobe, dnevnog boravka sa 2 pomoćna ležaja: kaučom za 1 odraslu osobu i naslonjača na izvlačenje - pogodno za dijete do 12 godina, kuhinjom, kupaonicom s tušem, klima uređajem, satelitskom televizijom, telefonom, priborom za kuhanje, priborom za jelo, aparatom za kavu, posteljinom i ručnicima.

Cijene: Od 45 € / noćenje za apartman

Apartmani tip (4+2)

 

Osoba: 6 (4+2)

Sadržaji: površine od43 m2,  položaj apartmana je na prvom katu te su opremljeni s balkonom s garniturom za sjedenje.  Apartmani se sastoje od:  2 dvokrevetne sobe, dnevnog boravka sa 2 pomoćna ležaja: kaučom za 1 odraslu osobu i naslonjača na izvlačenje - pogodno za dijete do 12 godina, kuhinjom, kupaonicom s tušem, klima uređajem, satelitskom televizijom, telefonom, priborom za kuhanje, priborom za jelo, aparatom za kavu, posteljinom i ručnicima.

Cijene: Od 59 € / noćenje za apartman

Apartment 2+2

Apartment 4+2

Anchor 15

Cijene, posebne akcije, popusti i rani booking

INFORMACIJE

 

CIJENA NAJMA UKLJUČUJE: najam apartmana, parkirno mjesto, korištenje ručnika i posteljine, dnevno čišćenje, završno čišćenje, korištenje vanjskog bazena.

MINIMALNI BORAVAK: 2 ili 7 noći  ovisno o razdoblju.

DOPLATA ZA KRAĆI BORAVAK:  od 10% do 25%  na cijenu najma.

BORAVIŠNA PRISTOJBA: 1.06. - 01.10. € 1,00 po osobi  dnevno, a u ostalom razdoblju €  0,90.

DOPLATA ZA DORUČAK –ODRASLI:   15,00 € po osobi dnevno.

DOPLATA ZA DORUČAK –DJECA DO 12 godina:  10,00 € po djetetu dnevno.

POPUSTI

-

POSEBNE AKCIJE

10% popusta za boravak u periodu  12.04.-21.04.2017. (minimalno 2 noći)

10% popusta za boravak u periodu  22.04.-07.05.2017. (minimalno 2 noći)

10% popusta za boravak u  periodu  02.06.-18.06.2017. (minimalno 3 noći) 

RANI BOOKING

10% popusta za sve rezervacije do 28.02.2017. i uplate u cIjelosti do 10.03.2017.  (vrijedi za boravke do 24.06. i od 16.09.)

5% popusta   za sve rezervacije do 28.02.2017. i uplate u cIjelosti do 10.03.2017. (vrijedi za boravke od 24.06.-16.09.2017.)

TURE U HRVATSKOJ

© 1993 - 2017 Maranta Travel Agency - Split - Croatia

Accommodation in Croatia 2017

  • Facebook App Icon
  • Flickr Social Icon
  • Google+ App Icon
  • Twitter App Icon
Accommodation in Croatia Maranta
bottom of page