top of page

Najniža cijena: 54 € / noćenje po osobi

Anchor 28

Hrana & Piće: 

Show cooking (pripremanje ispred gostiju) dopušta gostima da vide kako se pripremaju dalmatinska i internacionalna jela. Hotel organizira razne gastronomske večeri. Bogat buffet doručak (švedski stol) i večera se poslužuju s ogromnim pogledom na more i pogledom na otočić Daksa. Tematske večeri su organizirane tijekom visoke sezone: dalmatinska s “a capella” pjevačima i Hrvatska večer koja kombinira okuse sjevera i juga. Gosti mogu pronaći osvježenje u aperitiv baru i uz bazen se nalazi snack bar.  Terasa lobby bara je okružena bujnom vegetacijom mediteranskih vrtova. Vegetarijanski jelovnik je dostupan kao i posebni jelovnik za dijabetičare, lunch paketi i hladna večera – svi posebni zahtjevi su mogući uz prethodnu najavu.

 

Internet: 

Wi-Fi pristup Internetu, Internet kutak je dostupan uz nadoplatu.

 

Sport i zabava:

U wellnessu hotela Valamar Argosy, izaberite jedan od sljedećih tretmana i usluga u novoj Well-being zoni:  područje za opuštanje, sauna, fitness, različite masaže, posebni wellness rituali. U hotelu je izgrađen novi unutarnji bazen sa slatkom vodom dimenzija: 27,40 m x 7,50 – 9,20 m  i s maksimalnom dubinom od 1,35 m. Bazen je grijan. Usluge omogućene uz bazen: tuševi/sobe za presvlačenje, ležaljke i ručnici. Izgrađen je novi vanjski bazen sa slatkom vodom dimenzija: 27,5 m x 8 m. Bazen je okružen prostranim područjem za sunčanje s ležaljkama i suncobranima. Uz bazen se nalaze tuševi i kabine za presvlačenje. Tijekom ljetnih mjeseci je organizirana živa glazba. Hotel Valamar Argosy je idealan izbor za aktivan odmor budući da je ponuda sportskih aktivnosti široka, tako da gosti mogu uživati u: aqua aerobiku, trčanju, šetnjama stazama poluotoka Babin Kuk, košarki, odbojci, teniskim terenima udaljenima 200 metara od hotela, fitnessu, nogometnom igralištu, mini golfu, ronilačkom centru, najmu pedalina, banana brodu (vožnji), parasailingu i skijanju na vodi.

 

Usluge:

Posluga u sobu, hotelska trgovina, razni izleti organizirani svaki dan (otok Korčula, poluotok Pelješac, Crna Gora, Međugorje), transferi.

 

Zabava za djecu:

Dječji bazen s dimenzijama: 7,90 m x 3,20 m, dubine: 30 cm). U sklopu resorta, kreativni animacijski programi Valamar Maro Club na Babin Kuk, sportski sadržaji za djecu, dječje igralište.

 

Ostale informacije:

Parking je gostima dostupan uz nadoplatu.

Ljubimci nisu dopušteni.

 

Plaža:

Lokacija Valamar Argosy hotela je idealna za plivanje, ronjenje i druge vodene aktivnosti. Dvije najpoznatije plaže u Dubrovniku: Cava i Copacabana su udaljene samo 200 metara od hotela i plaža hotela Valamar Dubrovnik President je udaljena 150 metara. Plaža je šljunčana i stjenovita, javna plaža s tuševima, kabinama za presvlačenje i  restoranom/barom na plaži. Uz nadoplatu su dostupni vodeni sportovi i  ležaljke i  suncobrani. Plaža Cava je šljunčana i stjenovita plaža s prirodnim hladom borove šume. Plaža je opremljena s tuševima, kabinama za presvlačenje i ležaljkama i suncobranima dostupnima uz nadoplatu. Plaža Copacabana je šljunčana plaža, također opremljena s tuševima, kabinom za presvlačenje i ležaljkama i suncobranima – dostupnima uz nadoplatu. Na plaži Copacabana, su dostupni vodeni sportovi uz nadoplatu i također postoji bar na plaži.

 

Recepcija:

Prijava u hotel: od 14 sati.

Odjava iz hotela: do 10 sati.

 

Kongresne dvorane:

Hotel je opremljen s 3 konferencijske dvorane - TV dvoranom – s kapacitetom do 80 osoba, Galijun – s kapacitetom do 60 osoba, Karaka – s kapacitetom do 60 osoba. Dostupna oprema u dvoranama:  pult, ploča za pisanje, projektor, zaslon (platno).

Hotel Valamar Argosy ****

Dubrovnik

Opis:

Smješten na mirnom, slikovitom poluotoku Babin Kuk, okružen bujnim mediteranskim vrtovima,  hotel Valamar Argosy je idealan hotel za wellness, aktivni ili opuštajući odmor. U potpunosti je renoviran i opremljen unutarnjim i vanjskim bazenom, wellness područjem i širokom ponudom sportskih aktivnosti u blizini. Plaža je udaljena od hotela samo 200 metara. Stari grad Dubrovnik je udaljen 6 kilometara od hotela. Smještajne jedinice se nalaze na 4 kata i do njih se može doći s 2 dizala i stepenicama. Područje za blagovanje ima pogled na more i otočić Daksu dok postoji i mogućnost da gosti vide kako se hrana priprema – i u blagavaonici - show cooking (pripremanje ispred gostiju) se prikazuje.

Udaljenosti: 

Od hotela je stari grad Dubrovnik udaljen 6 kilometara i more je udaljeno samo 200 metara. Zračna luka Dubrovnik je udaljena manje od 30 kilometara od hotela.

maranta travel 

 CROATIA ACCOMMODATION SPECIALIST SINCE 1993

Anchor 29

SOBE

Sobe su renovirane i opremljene sa: većina soba ima balkon ili terasu, klimatizirane su, satelitska televizija, mini bar, sušilo za kosu, Wi-Fi pristup Internetu, telefon.

Standard sobe na park strani

 

Osoba: 3 (2+1)

Sadržaji: površina od: 24-27 m2, kupaonica s kadom, klimatizirane, Wi-Fi pristup Internetu, mini bar, sef, sušilo za kosu, satelitska televizija, telefon.

Cijene: Od 54 € / noćenje po osobi

Standard sobe s balkonom na park strani

 

Osoba: 3 (2+1)

Sadržaji: površina od: 24-27 m2, balkon ili terasa na strani park, kupaonica s kadom, klimatizirane, Wi-Fi pristup Internetu, mini bar, sef, sušilo za kosu, satelitska televizija, telefon.

Cijene: Od 58 € / noćenje po osobi

Superior sobe s balkonom na morskoj strani

 

Osoba: 3 (2+1)

Sadržaji: površina od: 24-27 m2, balkon ili terasa na morskoj strani, kupaonica s kadom, klimatizirane, Wi-Fi pristup  Internetu, mini bar, sef, sušilo za kosu, satelitska televizija, telefon.

Cijene: Od 65 € / noćenje po osobi

Standard Rooms 

Standard Rooms +

Superior Rooms +

Anchor 30
Anchor 31

Cijene, posebne akcije, popusti i rani booking

INFORMACIJE

MINIMALAN BORAVAK: od 3 do 6 noći ovisno o razdoblju.

DJEČJI KREVETIĆ: dostupan uz prethodnu najavu i uz nadoplatu od 5,00 € dnevno.

ODBITAK ZA USLUGU NOĆENJA S DORUČKOM: 8,00 € po osobi dnevno.

NADOPLATA ZA „SINGLE USE“: +70% na navedene cijene, za sve vrste soba.

BORAVIŠNA PRISTOJBA: 1,00 € po osobi dnevno, u svim sezonama.

POPUSTI

Za djecu od 2 do 12 godina, na pomoćnom krevetu: 50% popusta.

Za djecu od 2 do 12 godina, na osnovnom krevetu: 30% popusta.

Za treću odraslu osobu u sobi: 20% popusta.

POSEBNE AKCIJE

-

RANI BOOKING

10% popusta za sve rezervacije do 28.02.2017. i za uplate u cijelosti do 10.03.2017.

TURE U HRVATSKOJ

© 1993 - 2017 Maranta Travel Agency - Split - Croatia

Accommodation in Croatia 2017

  • Facebook App Icon
  • Flickr Social Icon
  • Google+ App Icon
  • Twitter App Icon
Accommodation in Croatia Maranta
bottom of page