top of page

Najniža cijena: 190 € / noćenje po sobi

Anchor 5

Hrana & Piće:

Buffet doručak (švedski stol) i večera se poslužuju u hotelskom restoranu Bava.  Posebna prehrana je moguća za goste s alergijama i drugim posebnim zahtjevima. U à la carte restoranu Pin & Oil, kuhari pripremaju pažljivo dizajnirana jela, kombinirajući moderne i tradicionalne recepte. Sastojci koji se koriste za pripremu jela su pažljivo odabrani i za začinit i za dekoraciju, svježe bilje iz aromatičnog vrta se koriste. Gosti mogu uživati u elegantnom lounge baru ALTO ROSSO - sa izabranim popisom šampanjaca i vina  domaćih i međunarodnih proizvođača. AZZUR bar je osvježavajuće mjesto za uživanje i opuštanje, okružen mirisnim borovima. Na plaži pod borovima, nalazi se bar na plaži: MERIDIEN 44 ° 31'50 gdje možete uživati u osvježavajućim pićima, koktelima ili svježe iscijeđenim sokovima. Za goste su također otvoreni  Le Grand Bleu klub i bar uz bazen.

 

Internet: 

Besplatan Wi-Fi pristup Internetu.

 

Sport i zabava:

U Spa Clinic La Vie en Rose  postoje: područje za relaksaciju, prekrasni SPA vrtovi, unutarnji i vanjski bazen koji gostima pruža ugodan bijeg od svakodnevnih briga i stresnog načina života. Uz već spomenuto, Spa Clinic centar je također opremljen sa sljedećim tretmanima i aktivnostima: turskom kupelji s hamamom, razni tuševi doživljaja, vitality bazen, nekoliko soba za opuštanje,  vanjski SPA vrt, opuštajući tretmani, sauna (finska i  bio), parna kupelj i topla whirlpool kupka. Tretmani su dostupni svakog dana i u razdoblju od 8 sati do 21 sat.

Beauty zona nudi tretmane svjetskog vodećeg laboratorija: Natura Bissé. Iskusni terapeuti koriste prirodne sastojke za tretmane. Hotelska teretana je opremljena s odgovarajućim spravama i ima yoga i pilates programe. Zaposlenici teretane su vješti profesionalci koji su Vam uvijek spremni dati dobar savjet ili individualni trening. Multidnevni Health & Spa programi su dostupni u Spa Clinic centru – programi izrađeni za svakog klijenta individualno na temelju nutricionističkih, medicinskih, Spa i tretmana za vježbanje kako bi se dokazala kvaliteta života. U hotelu se nalazi unutarnji bazen ispunjen morskom vodom, površine od 200 m2 kao i vanjski bazeni, također ispunjeni morskom vodom, s površinom od 110 m2. Ležaljke i suncobrani su dostupni bez nadoplate (ovisno o raspoloživosti). Ponuda sportskih aktivnosti u hotelu i na cijelom otoku je široka, sam otok Lošinj ima duge staze pogodne za: bicikliranje, trčanje, nordijsko hodanje, trekking. Plivanje je moguće točno do hotela i možete se pridružiti satima yoge ili zaigrati tenis na jednom od teniskih terena. Na hotelskoj plaži možete uživati u vodenim sportovima.

 

Usluge:

Bellevue Boutique modni dućan –  je trgovina u kojoj se može kupiti jedinstvena odjeća i modni dodaci napravljeni od strane vrhunskih hrvatskih dizajnera. U trgovini možete naći odjeću stranih međunarodnih dizajnera. Za posebno shopping iskustvo - posjetite Ugo galeriju. U Bellevue Delikates trgovini se prodaju različita maslinova ulja, suhe smokve, kapari i domaći džemovi. Jedinstveni mirisi otoka Lošinja zarobljeni su u svakom proizvodu, tako da ih možete ponijeti sa sobom natrag kući kao suvenir svog boravka na prekrasnom otoku Lošinju. U hotelu, frizerski salon vodi savršenu brigu o vašoj frizuri. Mjenjačnica, kiosk, suvenirnica, medicinska ambulanta i concierge su također na raspolaganju gostima. Mogu se organizirati privatni kopneni i zračni tansferi.

 

Ostale informacije:

Hotel je u potpunosti klimatiziran, uključujući i sobe.

Parking pod video nadzorom je dostupan bez nadoplate.

Ljubimci nisu dopušteni.

Plaža:

Točno do hotela Bellevue - samo 100 metara od hotela se nalazi dijelom stjenovita plaža, dijelom pješčana s betonskim dijelovima. Plaža je opremljena suncobranima i ležaljkama, dostupnima bez nadoplate (ovisi o raspoloživosti).

 

Recepcija:

Prijava u hotel: od 15 sati.

Odjava iz hotela:  prije 12 sati.

 

Kongresne dvorane:

Hotel Bellevue je opremljen s nekoliko kongresnih dvorana:

MUNDUS dvorana: s kapacitetom do 360 sjedećih mjesta, ali može biti podijeljena u 3 manje sobe za: 130, 117 i 63 sjedeća mjesta.

Mundus dvorana je opremljena sa svom opremom potrebnom za organizaciju poslovnog sastanka.

Također je pogodna za osobe sa slušnim poremećajem jer postoji mogućnost da dobiju audio signal kroz slušalice.

MUNDUS I dvorana ima kapacitet do 130 osoba.

MUNDUS II  dvorana ima kapacitet do 140 osoba.

MUNDUS III dvorana ima kapacitet do 63 osobe.

Dostupna je sljedeća oprema:  video-konferencijski sustav, LCD projektor, flipchart, LCD ekran, telefon i Wi-Fi spajanje, bilježnice, pomični ekran,  inductive loop, kemijske i ploče za pisanje.

Druga kongresna dvorana je SEKSTANT koja je pogodna za maksimum 40 osoba. Dostupna tehnička oprema: LCD projector ,flipchart, LCD ekran,  telefon i Wi-Fi spajanje, bilježnice, pomični ekran,  inductive loop, kemijske i ploče za pisanje.

Najmanja kongresna dvorana je LANTERNA za sastanke do 36 osoba. Dostupna je sljedeća oprema: video-konferencijski sustav, LCD projektor, flipchart, LCD ekran, telefon i Wi-Fi spajanje, bilježnice, pomični ekran,  inductive loop, kemijske i ploče za pisanje.

Hotel Bellevue ***** 

Otok Losinj

Opis:

U izgradnji hotela Bellevue, svaki detalj je pažljivo bio osmišljen kako bi se osigurala udobnost gostima tako da je konačni rezultat  udoban i svijetao hotel, okružen s gustom borovom šumom i plažom koja se nalazi tik do hotela. Klima otoka Lošinja i obilje mediteranske vegetacije su godinama koristili za pomoć osobama s problemima dišnog sustava. Zrak je mirisan i ima ljekovito djelovanje zbog borove šume i aerosola. Na cijelom otoku, postoji više od 1100  vrsta aromatičnog bilja, tako da je to razlog zašto mnogi oslovljavaju otok Lošinj - kao "mirisni otok". Hotel Bellevue je u potpunosti renoviran 2014.godine. More je na 50 metara udaljeno od hotela i pruža osjećaj opuštanja, sklada i blagostanja. U hotelu , centar Spa Clinic La Vie en Rose  nudi brojne tretmane i usluge za opuštanje i relaksaciju. Možete uživati ​​u unutarnjem i vanjskom bazenu ili odabrati Hotel Bellevue za organizaciju poslovnih sastanaka, konferencija ili vjenčanja.

Udaljenosti: 

50 metara od mora, 5 kilometara od centra grada Mali Lošinj, 100 kilometara od zračne luke grada Rijeke.

maranta travel 

 CROATIA ACCOMMODATION SPECIALIST SINCE 1993

Anchor 6

SOBE

Sve sobe su opremljene s: kupaonicom s kadom ili tušem i podnim grijanjem, sušilom za kosu, direktnom telefonskom linijom, klima uređajem, satelitskom LED televizijom – PAY TV, mini barom, setom za kavu & čaj, sefom, Wi-Fi pristupom Internetu, ogrtačima i papučama, ručnikom za plažu/bazen. Bogat izbor jastuka “Pillow menu” na zahtjev.

Superior dvokrevetne sobe na atrij strani

Osoba: 2

Sadržaji: površina od 25 m2 s pogledom na atrij hotela, kupaonica s kadom  ili tušem i podnim grijanjem, sušilo za kosu, direktna telefonska linija,  klimatizirana, satelitska LED televizija – PAY TV, mini bar, set za kavu & čaj, sef, Wi-Fi  pristup Internetu, ogrtač i papuče, ručnik za plažu/bazen, bogat izbor jastuka ˝Pillow menu˝ na zahtjev.

Cijena: Od 190 € / noćenje po sobi

Superior dvokrevetne sobe s balkonom na strani park

Osoba: 2

Sadržaji:  površina od 28 m2 s balkonom na strani park: prema parku šumi Čikat. Površina balkona je od 8 m2 do 12 m2.  Kupaonica s kadom ili tušem i podno grijanje, sušilo za kosu, direktna telefonska linija,  klimatizirana, satelitska LED televizija- PAY TV, mini bar, set za kavu  & čaj, sef, Wi-Fi pristup Internetu, ogrtač i papuče, ručnik za plažu/bazen, bogat izbor jastuka ˝Pillow menu˝ na zahtjev.

Cijena: Od 210 € / noćenje po sobi

Superior dvokrevetne sobe s balkonom na morskoj strani

 

Osoba: 2

Sadržaji:  površina od 28 m2 s balkonom na morskoj strani: prema zaljevu Čikat.

Površina balkona je od 8 m2 do 12 m2.  Kupaonica s kadom ili tušem i podnim grijanjem, sušilo za kosu, direktna telefonska linija, klimatizirana, satelitska LED televizija – PAY TV, mini bar, set za kavu & čaj, sef, Wi-Fi pristup Internetu, ogrtač s papučama, ručnik za plažu/bazen, bogat izbor jastuka ˝Pillow menu˝  na zahtjev.

Cijena: Od 230 € / noćenje po sobi

Deluxe dvokrevetne sobe s balkonom na strani park

Osoba: 3 (2+1)

Sadržaji: površina od  38 m2 s balkonom na strani park: prema park šumi Čikat. Površina balkona je od 22 m2 do 26 m2 s ležaljkama i stolicama. Kupaonica s kadom ili tušem i podnim grijanjem, sušilo za kosu, direktna telefonska linija,  klimatizirana, satelitska LED televizija – PAY TV, mini bar, set za kavu & čaj, sef, Wi-Fi pristup Internetu, ogrtač s papučama, ručnik za plažu/bazen,  bogat izbor jastuka ˝Pillow menu˝ na zahtjev.

Cijena: Od 270 € / noćenje po sobi

Deluxe dvokrevetne sobe s balkonom na morskoj strani

 

Osoba: 3 (2+1)

Sadržaji: površina od  38 m2 s balkonom na strani park: prema park šumi Čikat. Površina balkona je od 22 m2 do 26 m2 s ležaljkama i stolicama. Kupaonica s kadom ili tušem i podnim grijanjem, sušilo za kosu, direktna telefonska linija, klimatizirana, satelitska LED televizija – PAY TV, mini bar, set za kavu & čaj, sef, Wi-Fi pristup Internetu, ogrtač s papučama, ručnik za plažu/bazen,  bogat izbor jastuka ˝Pillow menu˝ na zahtjev.

Cijena: Od 290 € / noćenje po sobi

Anchor 7

Superior Rooms AS

Superior Rooms PS

Anchor 8

Superior Rooms SS

Deluxe Rooms PS

Deluxe Rooms SS

Cijene, posebne akcije, popusti i rani booking

INFORMACIJE

MINIMALAN BORAVAK: 3 noći u svim sezonama,  +20% na navedene cijene za kraće boravke.

DOPLATA ZA POLUPANSION: u hotelskom restoranu Bava: 50,00 € po osobi dnevno za odrasle, za djecu do 12 godina:  25,00 € po djetetu dnevno.

NADOPLATA ZA „SINGLE USE“:  +75% na navedene cijene dvokrevetne sobe.

BORAVIŠNA PRISTOJBA : u razdoblju : 01.05.-01.10.: 1,00 € po osobi dnevno, u drugim razdobljima: 0,90 € po osobi dnevno. 

POPUSTI

Odrasla osoba na pomoćnom krevetu plaća 40%  ukupne cijene sobe.

Dijete od 2 do 12 godina na pomoćnom krevetu plaća 25% ukupne cijene sobe.

POSEBNE AKCIJE

 

-

RANI BOOKING

15% popusta za sve rezervacije do 31.03.2017. i za uplate u cijelosti do 10.04.2017.

TURE U HRVATSKOJ

© 1993 - 2017 Maranta Travel Agency - Split - Croatia

Accommodation in Croatia 2017

  • Facebook App Icon
  • Flickr Social Icon
  • Google+ App Icon
  • Twitter App Icon
Accommodation in Croatia Maranta
bottom of page