top of page

Najniža cijena: 38 € / noćenje po osobi

Anchor 13

Hrana & Piće: 

Buffet doručak (švedski stol) i večera se poslužuju u klimatiziranom pansionskom restoranu. Pića iz automata su uključena uz jela bez nadoplate: topli napitci, sokovi, vino, voda i pivo. Hotelski restoran ima veliku terasu s pogledom na more, što je idealno za romantičnu večeru. Svaki četvrtak je organizirana Kvarnerska večer. U sklopu hotela, gosti mogu uživati u aperitiv baru i terasi. Hotel Bristol također nudi sljedeće usluge: lunch pakete, dnevni turistički jelovnik, vegetarijanska jela i gluten-free jela. U à la carte restoranu, se poslužuju riblji i mesni specijaliteti.

 

Internet: 

Wi-Fi  pristup Internetu u javnim prostorijama hotela i u smještajnim jedinicama, Wi-Fi zona i  Internet kutak.

 

Sport i zabava:

Hotel organizira dnevnu animaciju, u razdoblju: 01.06.-01.09. – svaki dan osim subotom i u drugim razdobljima, svaki dan osim ponedjeljka i četvrtka.

U razdoblju: 01.06.-01.09. – glazbene večeri su organizirane nedjeljom i četvrtkom i romantične večeri su organizirane nedjeljom.

Glazbena večer je organizirana i u drugim razdobljima, četvrtkom.

S lokacijom uz more, zelenim okruženjem i romantičnom atmosferom, hotel Bristol je idealan hotel za organizaciju vašeg vjenčanja.

 

Usluge:

Sef na recepciji uz nadoplatu, poziv buđenja, usluga fotokopiranja i faksiranja, dječji krevetić (dostupan za najam), usluga pranja odjeće i peglanja, kemijsko čišćenje.

 

Ostale informacije:

Hotel ima vlastiti parking i podzemnu garažu uz nadoplatu i ograničen broj parkirnih mjesta. Ljubimci su dopušteni uz nadoplatu.

 

Plaža:

Hotel ima vlastitu privatnu betoniranu plažu, samo 50 metara udaljenu, s tuševima, ležaljkama i suncobranima, uz nadoplatu.

 

Recepcija:

Prijava u hotel: od 14 sati.

Odjava iz hotela: prije 11 sati.

Opis:

Hotel Bristol, smješten u Lovranu, je idealan hotel za romantični bijeg budući da je smješten u sklopu povijesne zgrade. Smješten je točno uz šetnicu uz more i okružen bujnim mediteranskim parkom. Povijesna atmosfera je prisutna u aristokratskom stilu uređenosti hotela. Namještaj je  moderan i ukrašen bidermajer tkaninom. Smještajne jedinice nalaze se na 5 katova, a može se do njih doći s 2 dizala, a sve s privatnim balkonom. Od 2016. godine, moguće je rezervirati smještaj u novo renoviranim Premium sobama.

Udaljenosti: 

 

Manje od 10 kilometara od grada Opatije, manje od 30 kilometara od grada Rijeke, manje od 50 kilometara od zračne luke Rijeka.

maranta travel 

 CROATIA ACCOMMODATION SPECIALIST SINCE 1993

Anchor 14

SOBE

Standard sobe s balkonom

 

Osoba: 3 (2+1)

Sadržaji: balkon, kabelska televizija, Wi-Fi  pristup Internetu, kupaonica s tušem, direktna telefonska linija, automatski sustav buđenja, sušilo za kosu, romantične sobe ( krevet s krovom, posebni tepisi, zavjese i rasvjeta, LCD TV, čaj i aparat za kavu).

 

Cijena: Od 38 € / noćenje po osobi

Standard sobe s balkonom na morskoj strani

 

Osoba: 2

 

Sadržaji: balkon na morskoj strani,  kabelska televizija, Wi-Fi  pristup Internetu, kupaonica s tušem, direktna telefonska linija, automatski sustav buđenja, sušilo za kosu, romantične sobe ( krevet s krovom, posebni tepisi, zavjese i rasvjeta, LCD TV, čaj i aparat za kavu).

 

Cijena: Od 43 € / noćenje po osobi

Premium sobe s balkonom na morskoj strani 

 

Osoba: 2

 

Sadržaji: balkon na morskoj strani,  kupaonica s kadom, LCD  kabelska televizija, Wi-Fi pristup Internetu,  direktna telefonska linija, automatski sustav buđenja, sušilo za kosu, romantične sobe (krevet s krovom, posebni tepisi, zavjese i rasvjeta,  čaj i aparat za kavu).

Cijena: Od 54 € / noćenje po osobi

Standard Rooms

Standard Rooms +

Anchor 16

Premium rooms

Cijene, posebne akcije, popusti i rani booking

INFORMACIJE

PIĆA IZ AUTOMATA UKLJUČENA UZ OBROKE.

MINIMALAN BORAVAK: od 3 do 5 noći, ovisno o razdoblju. +20% na navedene cijene za kraće boravke u svim sezonama.

BORAVIŠNA PRISTOJBA:  01.05. - 15.10.:  1,00 € po osobi dnevno, u drugim razdobljima: 0,90 € po osobi dnevno.

PRIJAVA: 0,50 € po osobi.

POPUSTI

Odrasla osoba na pomoćnom krevetu: 15% popusta.

Jedno dijete do 12 godina, na pomoćnom krevetu: BESPLATNO.

Dijete do 12 godina na pomoćnom krevetu: 30% popusta.

POSEBNE AKCIJE

 

-

RANI BOOKING

20% popusta za sve rezervacije do 31.03.2017. i uplaćene u cijelosti do 10.04.2017.

TURE U HRVATSKOJ

© 1993 - 2017 Maranta Travel Agency - Split - Croatia

Accommodation in Croatia 2017

  • Facebook App Icon
  • Flickr Social Icon
  • Google+ App Icon
  • Twitter App Icon
Accommodation in Croatia Maranta
bottom of page