top of page

Najniža cijena: 30 € / noćenje po osobi

Anchor 5

Hrana &Piće: 

Hotel nudi izbor između 3 tipa usluga: usluge noćenja s doručkom, usluge polupansiona s uključenim pićem uz večeru i all inclusive light uslugu koja uključuje: doručak, ručak i večeru, s pićem (stolno vino, točeno pivo i bez-alkoholna pića) posluženim uz ručak ili večeru. Postoje 3 moderna klimatizirana restorana: Ulika, Kadulja i Lavanda, sa sjedećim kapacitetom do 720 sjedećih mjesta. À la carte restoran Funtana ima prostranu terasu i Lobby bar. Jednom tjedno je organizirana večer hrvatske nacionalne kuhinje.

 

Internet: 

Besplatan Wi-Fi pristup Internetu je dostupan u svim smještajnim jedinicama i javnim prostorijama hotela, uključujući Internet kafić.

Sport i zabava:

Hotel ima prostrani unutarnji i vanjski bazen:

 

  • Unutarnji slatkovodni bazeni: bazen za odrasle, dva whirpoola, tuševi, kabine za presvlačenje. Ležaljke su uključene u cijenu, uz unutarnji bazen i na zelenim površinama.

  • Vanjski slatkovodni bazeni: bazeni za odrasle osobe s posebnim vodenim efektima. Ležaljke, suncobrani, ogrtači i ručnici su dostupni uz nadoplatu.

Možete se opustiti u Wellness centru Baška, površine 850 m2, s direktnim ulazom iz hotela. Sljedeći sadržaji i usluge su dostupni: različite vrste sauna sa whirlpoolom (infracrvena, finska klasična, finska aromatska, turska), masaže, piling.

Wellness Centar je opremljen s centrom za ljepotu, Dream Water Loungom i fitness centrom. Za aktivan odmor, gosti imaju na raspolaganju: 4 teniska terena, mogućnost iznajmljivanja bicikla, a u gradu Baška: ronjenje i školu jedrenja, penjanje, ture kajakom, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, parasailing.

 

Usluge:

Mjenjačnica, darovni dućan i suvenirnica, štand s dnevnim novinama, bankomat, ambulanta, posluga u sobu, usluga pranja rublja, frizerski salon, organizirani izleti.

 

Zabava za djecu: 

Unutrašnji slatkovodni bazen za djecu, dva vanjska slatkovodna dječja bazena i dječji tobogan, dječje igralište. U razdoblju od svibnja do rujna, organiziran je mini disko i dnevni animacijski programi.

 

Ostale informacije:

Hotel je u potpunosti klimatiziran, uključujući sobe.

Parking je dostupan gostima uz nadoplatu od 2 EUR dnevno.

Ljubimci nisu dopušteni.

Plaža:

Dugačka 2 km šljunčana plaža udaljena je samo 50 metara od hotela. Plaža je pogodna za obiteljski odmor. Na udaljenosti od 1 km od hotela, nalazi se nudistička plaža u kampu Bunculuka. Čistoća mora je nagrađena Plavom zastavom – koja simbolizira najviši ekološki standard.

 

Recepcija:

Recepcija je otvorena: 24 sata/dnevno (cijeli tjedan).

Prijava u hotel: od 14 sati.

Odjava iz hotela: prije 10 sati.

 

Kongresne dvorane:

Kongresni centar je dostupan budući da je hotel  opremljen s 5 visokokvalitetnih dvorana:

Dvorana Lavanda 1: kapacitet do 200 sjedećih mjesta

Dvorana Lavanda 2: kapacitet do 90 sjedećih mjesta

Dvorana Lavanda 1+2: kapacitet do 230 sjedećih mjesta

Dvorana Mirta: kapacitet do 54 sjedećih mjesta

Dvorana Menta:  kapacitet do 115 sjedećih mjesta. gađanja

Hotel Corinthia ***

Baska, otok Krk

Opis:

Smješten ravno na rivi, samo 50 metara od  oko 2 kilometra dugačke šljunčane plaže, hotel Corinthia je idealan izbor za opuštajući obiteljski odmor. Certificiran s halal certifikatom, Hotel Corinthia može biti ponosan na ukupnu ponudu koju je u mogućnosti pružiti gostima. Prema Halal standardima gostima se nudi mogućnost posluživanja hrane, kao i wellness usluge u prostranom wellness centru. Veliko područje unutarnjeg i vanjskog bazena, brojni sportski objekti i blizina prekrasne plaže su razlozi zbog kojih je Hotel Corinthia jedan od najpoznatijih hotela na tom području.

Udaljenosti: 

Točno na rivi - samo 50 metara od mora, uz 2 km dugačku šljunčanu plažu, 300 metara od centra Baške, manje od 50 kilometara od zračne luke Krk.

maranta travel 

 CROATIA ACCOMMODATION SPECIALIST SINCE 1993

Anchor 6

SOBE

Sobe su opremljene s: klima uređajem, satelitskom televizijom/radiom, sefom, telefonom, Internet priključkom za modem, sušilom za kosu, kupaonicom s kadom ili tušem.

Classic dvokrevetne sobe s pogledom na park

Osoba: 2

Sadržaji: površina od 19 m2, klimatizirana, satelitska televizija s radijom, sef, telefon, Internet pristup, sušilo za kosu, kupaonica s kadom ili tušem. Dječji krevetić je dostupan uz prethodnu najavu.

Cijena: Od 30 € / noćenje po sobi

Classic dvokrevetne sobe s balkonom i pogledom na park

             

Osoba: 2

Sadržaji: površina od 19 m2, balkon s pogledom na park, klimatizirana, satelitska televizija s radijom, sef, telefon, Internet pristup, sušilo za kosu, kupaonica s kadom ili tušem. Dječji krevetić je dostupan uz prethodnu najavu.

Cijena: Od 35 € / noćenje po sobi

Superior dvokrevetne sobe s balkonom i pogledom na more

             

Osoba: 2

Sadržaji: površina od 19 m2, balkon s pogledom na more, klimatizirana, satelitska televizija s radijom, sef, telefon, Internet, sušilo za kosu, kupaonica s kadom ili tušem. Dječji krevetić je dostupan uz prethodnu najavu.

Cijena: Od 45 € / noćenje po sobi.

Classic trokrevetne sobe s pogledom na park

             

Osoba: 3 (2+1)

Sadržaji: površina od 24-30 m2, klimatizirana, satelitska televizija s radijom, sef, telefon, Internet pristup, sušilo za kosu, kupaonica s kadom ili tušem. Dječji krevetić je dostupan uz prethodnu najavu.

Cijena: Od 38 € / noćenje po sobi.

Classic trokrevetne sobe s balkonom i pogledom na park

Osoba: 3 (2+1)

Sadržaji: površina od 21-27 m2, balkon s pogledom na park, klimatizirana, satelitska televizija s radijom, sef, telefon, Internet pristup, sušilo za kosu, kupaonica s kadom ili tušem. Dječji krevetić je dostupan uz prethodnu najavu.

Cijena: Od 40 € / noćenje po sobi.

Classic Double

Classic Triple

Classic Triple +

Classic Quad

Classic Double +

Superior Double

Classic quad sobe s balkonom i pogledom na park

 

Osoba: 4 (2+2)

Sadržaji: površina od 25-34 m2, balkon s pogledom na park, klimatizirana, satelitska televizija s radijom, sef, telefon, Internet pristup, sušilo za kosu, kupaonica s kadom ili tušem. Dječji krevetić je dostupan uz prethodnu najavu.

Cijena: Od 48 € / noćenje po sobi.

Anchor 7
Anchor 8

Cijene, posebne akcije, popusti i rani booking

INFORMACIJE

MINIMALAN BORAVAK: 1 noć u svim sezonama.

DOPLATA ZA POLUPANSION: 8,00 € po osobi dnevno (pića su uključena uz večeru).

DOPLATA ZA ALL INCLUSIVE LIGHT USLUGU: 18,00 € po osobi dnevno (pića su uključena uz ručak i večeru).

BORAVIŠNA PRISTOJBA: 1,00 € po osobi dnevno.

POPUSTI

Odrasla  osoba na pomoćnom krevetu: 20 % popusta.

Djeca do 15 godina,na pomoćnom krevetu, u sobi sa 2 odraslih: BESPLATNO.

Jedna odrasla osoba i jedno dijete do 15 godina, u dvokrevetnoj sobi – odrasla osoba plaća nadoplatu za jednokrevetnu sobu a za dijete je BESPLATNO.

POSEBNE AKCIJE

 

-

RANI BOOKING

10% popusta za sve rezervacije do 28.02.2017. i za uplate u cijelosti do 10.03.2017.

TURE U HRVATSKOJ

© 1993 - 2017 Maranta Travel Agency - Split - Croatia

Accommodation in Croatia 2017

  • Facebook App Icon
  • Flickr Social Icon
  • Google+ App Icon
  • Twitter App Icon
Accommodation in Croatia Maranta
bottom of page