top of page

Najniža cijena: 55 € / noćenje po sobi

Anchor 13

Hrana & Piće: 

Buffet doručak (švedski stol) se poslužuje u klimatiziranom hotelskom restoranu i večera je uz nadoplatu klasično servirana. Na terasi San Marco, gosti mogu uživati u restoranu koji nudi mediteranska i domaća jela. Ovo je jedna od najljepših terasa na Mediteranu, graniči sa kamenom ogradom, nudeći pogled na Hvarski glavni trg i luku grada Hvara. Izgrađena od strane Venecijanskih arhitekata, pod pokroviteljstvom carice Elizabete od Austrije, terasa je pogodna za organizaciju vjenčanih ceremonija i različitih proslava. Marco’s wine bar nudi razne sorte vina poslužene uz slasne zalogajčiće, sireve i tapas.

 

Internet: 

Besplatan Wi-Fi pristup Internetu je dostupan u svim smještajnim jedinicama i u javnim prostorijama hotela. Postoji mogućnost nadogradnje PREMIUM super brzog Interneta, uz nadoplatu.

 

Sport i zabava:

U atriju hotela se nalazi mali vanjski bazen sa slatkom vodom i gosti mogu uživati u sauni. U trgovini Palace možete pronaći ekskluzivne komade napravljene od najintrigantnijih hrvatskih dizajnera. U području oko hotela, živahni grad Hvar nudi izbor različitih restorana, barova, dizajnerskih dućana, trgovinu nakitom. Sportski centri, pogodni za ronjenje, surfanje, skijanje na vodi i tenis su na udaljenosti manjoj od 1 km od hotela. Pješačka staza je u blizini, tako da možete uživati u prirodnoj hladovini, u mirisima mediteranskog bilja i uživajte u pogledu na mnoštvo agava, od kojih se izrađuje poznata Hvarska čipka. Iz hvarske luke, možete uzeti taksi do jedne od veličanstvenih prirodnih oaza Paklinskih otoka, koji se nalaze nasuprot luke grada Hvara.

 

Usluge:

Suvenirnica, razni organizirani izleti i razgledavanja se mogu rezervirati na recepciji.

 

Zabava za djecu:

-

 

Ostale informacije:

Ljubimci su dopušteni uz prethodnu najavu i nadoplatu: za pse do 25 kg -25 €/dnevno.

Plaža:

Šljunčana - betonirana plaža je udaljena manje od 500 metara od hotela.

Recepcija:

Prijava u hotel: od 15 sati.

Odjava iz hotela: prije 12 sati.

 

Kongresne dvorane:

Palace Hvar Historical Terrace Hotel je opremljen s Red Salon konferencijskom dvoranom, površine od 90 m2 – pogodnom za organizaciju konferencija, sastanaka, banketa, proslava. Kapacitet je do 60 osoba. Veličanstvena lokacija stare Venecijanske gradske lođe (s površinom od 150 m2), na dnu glavnog trga u starom gradu, savršeno je mjesto za svadbene svečanosti, izložbe, prezentacije, sastanke i konferencije.

Opis:

U 1869. godini je carica Elizabeta od Austrije bila  opčinjena ljepotom grada Hvara, te je odlučila sponzorirati izgradnju ovog prekrasnog renesansno-gotičkog hotela. Nakon izgradnje, razdoblje poznatog Hvarskog gostoprimstva i povijest jednog od najreprezentativnijih simbola grada Hvara je počeo privlačiti brojne goste iz svih krajeva Europe.

Palace Hvar Historical Terrace Hotel je najstariji hotel u gradu Hvaru – pravi povijesni dragulj, koji se nalazi u srcu starog grada Hvara. Sobe su udobne i prostrane, sa predivnim pogledom na more ili na park. Na jednoj od najljepših mediteranskih terasa – se nalazi restoran San Marco, koji nudi gostima jedinstven pogled na luku grada Hvara i mediteranske delicije.

Udaljenosti: 

 

500 metara od šljunčane – betonirane plaže, točno u središtu povijesnog grada Hvara, 1 kilometar od ronilačkog centra, 300 metara od utvrde Fortica.

maranta travel 

 CROATIA ACCOMMODATION SPECIALIST SINCE 1993

Anchor 14

SOBE

Standard sobe s pogledom na park

 

Osoba: 2

Sadržaji: klimatizirana, kupaonica s tušem, besplatan Wi-Fi pristup Internetu, sušilo za kosu, satelitska televizija flat screen, mini bar,  besplatne toaletne potrepštine, telefon, dječji krevetić na upit.

Cijene: Od 55 € / noćenje po SOBI

Standard sobe na morskoj strani

 

Osoba: 3 (2+1)

Sadržaji: klimatizirana, kupaonica s kadom, besplatan Wi-Fi pristup Internetu, sušilo za kosu, pogled na more, satelitska televizija flat screen, mini bar, besplatne toaletne potrepštine, telefon, dječji krevetić na upit.

Cijene: Od 65 € / noćenje po SOBI

Standard sobe s pogledom na more

 

Osoba: 3 (2+1)

Sadržaji: klimatizirana, kupaonica s kadom, besplatan Wi-Fi pristup Internetu, sušilo za kosu, pogled na more, satelitska televizija flat screen, mini bar, besplatne toaletne potrepštine, telefon, dječji krevetić na upit.

Cijene: Od 75 € / noćenje po SOBI

Standard rooms

Standard rooms +

Standard rooms ++

Anchor 15

Cijene, posebne akcije, popusti i rani booking

INFORMACIJE

 

MINIMALAN BORAVAK: od 3 noći ovisno o razdoblju.

NADOPLATA ZA POLUPANSION: 13,00 € po osobi dnevno.

BORAVIŠNA PRISTOJBA: 1,00 € po osobi dnevno u svim razdobljima.

POPUSTI

Za jedno dijete do 12 godina na pomoćnom krevetu: BESPLATNO.

Za jedno dijete od 12 do 18 godina na pomoćnom krevetu: 70% popusta.

Za odraslu osobu na pomoćnom krevetu: 50% popusta.

SPECIAL OFFER

10% POPUSTA ZA BORAVKE U TERMINU OD 18.05.-30.06. ZA MINIMALNO 3 NOĆENJA  I USLUGU NOĆENJA S DORUČKOM.

10% POPUSTA ZA BORAVKE U TERMINU OD 01.09.-30.10. ZA MINIMALNO 3 NOĆENJA  I USLUGU NOĆENJA S DORUČKOM.

 POPUSTI SE NE MOGU MEĐUSOBNO KOMBINIRAT .

RANI BOOKING

15% popusta za sve rezervacije do 28.02.2017.i za uplate u cijelosti do 10.03.2017. /vrijedi za boravke u razdoblju do 17.07. i od 24.08., za minimum 4 noćenja i uslugu noćenje s doručkom/.

10% popusta za sve rezervacije do 28.02.2017.i za uplate u cijelosti do 10.03.2017. /vrijedi za boravke u razdoblju 17.07.-23.08., za minimum 4 noćenja i uslugu noćenje s doručkom/.

TURE U HRVATSKOJ

© 1993 - 2017 Maranta Travel Agency - Split - Croatia

Accommodation in Croatia 2017

  • Facebook App Icon
  • Flickr Social Icon
  • Google+ App Icon
  • Twitter App Icon
Accommodation in Croatia Maranta
bottom of page