top of page

Najniža cijena: 45 € / noćenje po osobi

Anchor 13

Hrana & Piće:

All inclusive jela se poslužuju u restoranu s prekrasnom terasom te se ponuda sastoji od: buffet  doručka (švedski stol), ručka i večere, domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića, popodnevnog čaja i kave s kolačima, ponoćnog snacka. Lunch paketi su dostupni uz prethodnu najavu. U sklopu hotela nalazi se i aperitiv bar.

 

Internet: 

Besplatan Wi-Fi pristup Internetu dostupan je u svim smještajnim jedinicama i javnim prostorijama hotela.

 

Sport i zabava:

Gosti u hotelu mogu uživati: u zatvorenom grijanom bazenu sa slatkom vodom u ljetnom razdoblju i vanjskim bazenom. Uz bazen, ležaljke i suncobrani su na raspolaganju na terasi za sunčanje. Samo 200 metara od hotela,  gosti mogu doći do 2 teniska terena. U naselju Gradac, postoje 2 betonska multifunkcionalna sportska terena. Manje od 15 kilometara od Gradaca, u gradu Ploče, možete doći do sportske dvorane pogodne za razna sportska natjecanja: rukomet, karate, mali nogomet, košarka... omogućujući Hotelu Labineca da bude povoljno mjesto za smještaj sportskih ekipa. Do hotela, gosti također mogu doći do pješčanog terena za odbojku na pijesku i mali nogomet. Druge dostupne aktivnosti su: mini golf, pikado, biljar, stolni tenis. Tijekom ljetnog razdoblja navečer je dvaput tjedno organizirana živa glazba i ples dok je animacijski program dostupan tijekom dana.

 

Usluge:

Mjenjačnica, različiti izleti su dostupni tijekom ljetnog razdoblja: otok Korčula i  Hvar i poluotok Pelješac, ušće rijeke Neretve, izlet arheološkom muzeju Naroni u gradu Vid. Također su dostupni skladište za čuvanje prtljage, usluga pranja rublja i peglanja te suvenirnica.

Zabava za djecu:

Tijekom ljetnog razdoblja su organizirane edukativne i zabavne radionice i aktivnosti od strane animacijskog tima. Hotel je opremljen  s klimatiziranom dječjom igraonicom.

Ostale informacije:

Parking je na raspolaganju: ograničen broj  mjesta je besplatan, uz nadoplatu od 5 € / dnevno.

Kućni ljubimci nisu dopušteni.

Plaža:

Jedna od najdužih šljunčanih plaža na Jadranu, nalazi se na samo 50 metara od hotela, sa suncobranima, ležaljkama i barom. Sljedeće aktivnosti su također dio ponude: jedrenje na dasci, kanu, škola ronjenja i najam pedalina.

 

Recepcija:

Prijava u hotel: od 14 sati.

Odjava iz hotela: prije 10 sati.

 

Kongresne dvorane:

Hotel je opremljen s dvije kongresne dvorane:

-kongresna dvorana ‘Biokovo’ – s kapacitetom do 70 sjedećih mjesta

-kongresna dvorana ‘Galeb’ –s kapacitetom do 190 sjedećih mjesta

Obje dvorane su opremljene s tehničkom opremom za organizaciju poslovnih sastanaka, seminara, koktela dobrodošlice, proslava – uključujući proslave vjenčanja. Obje dvorane imaju besplatan Wi-Fi pristup Internetu. Primanja mogu biti organizirana u Adriatiq Lounge baru, na terasi bazena, u restoranu i na terasi restorana.

Opis:

Hotel Labineca nalazi se na kraju mjesta Gradac, na samo 50 metara od prekrasne šljunčane plaže. Gradac je malo ribarsko mjesto smješteno pod padinama zapanjujućeg Biokova, s jednom od najdužih šljunčanih plaža na Jadranu. Položaj Gradaca je pogodan za posjete prirodnim ljepotama Baćinskih jezera, parka prirode Biokovo i delte rijeke Neretve.

 

Hotel Labineca sastoji se od glavne zgrade i depandanse  udaljene 50 metara. Gostima su na raspolaganju unutarnji i vanjski bazen. Hrana se poslužuje u buffet stilu (švedski stol), a hotel nudi all inclusive uslugu. Idealan izbor za sportski odmor, smještaj sportskih timova i organizaciju poslovnih sastanaka ili društvenih zbivanja.

Udaljenosti: 

 

100 kilometara od grada Splita, 115 kilometara od grada Dubrovnika, 50 metara od plaže.

maranta travel 

 CROATIA ACCOMMODATION SPECIALIST SINCE 1993

Anchor 14

SOBE

Sobe u glavnoj zgradi: (renovirane u  2001.):

Comfort sobe s balkonom na morskoj strani

 

Osoba: 3 (2+1)

Sadržaji: lokacija soba-u glavnoj zgradi, balkon na morskoj strani, površina sobe od 20 m2, klimatizirana, besplatan Wi-Fi pristup Internetu, satelitska televizija, telefon, kupaonica s kadom, sušilo za kosu, mini bar.

Cijena: Od 45 €/noćenje po osobi

Family comfort sobe s balkonom na morskoj strani

 

Osoba: 4 (2+2)

Sadržaji : 2 double (dvokrevetne) sobe spojene s vratima, lokacije  soba –u glavnoj zgradi, ukupna površina: 44 m2, balkon na morskoj strani,  klimatizirana, besplatan Wi-Fi pristup Internetu, satelitska televizija, telefon, kupaonica s  kadom, sušilo za kosu, mini bar.

Cijena: Od 54 €/noćenje po osobi

Comfort rooms

Family rooms

Sobe u depadansi 

(renovirana u 2006.) –na udaljenosti 50 metara od glavne zgrade:

Premier sobe s balkonom na morskoj strani

 

Osoba: 3 (2+1)    

                             

Sadržaji: lokacija soba –u depadansi, balkon na morskoj strani, površina sobe od 35 m2, klimatizirana, besplatan Wi-Fi pristup Internetu, satelitska televizija, telefon, kupaonica s kadom, sušilo za kosu, mini bar.

Cijena: Od 55 €/noćenje po osobi

Family (obiteljske) premier sobe  s balkonom na morskoj strani

 

Osoba: 4 (2+2)

Sadržaji:  2 double ( dvokrevetne) sobe, dnevna soba i kupaonica, površina od 65 m2, lokacija soba-u zgradi depadansi, balkon na morskoj strani, telefon, satelitska televizija, klimatizirana, besplatan Wi-Fi pristup Internetu.

Cijena: Od 60 €/noćenje po osobi

Premier rooms

Family premier rooms

Anchor 15

Cijene, posebne akcije, popusti i rani booking

INFORMACIJE

 

MINIMALAN BORAVAK: 4 noći u svim razdobljima.

NADOPLATA ZA KRAĆI BORAVAK: 20%.

ODBITAK ZA POLUPANSION: 7,00 € po osobi dnevno.

NADOPLATA ZA „SINGLE USE“: +40% cijene dvokrevetne sobe.

BORAVIŠNA PRISTOJBA: 1,00 € po osobi dnevno od lipnja do listopada, u drugim razdobljima:  0,90 € po osobi dnevno.

POPUSTI

 

Za odraslu osobu na pomoćnom krevetu: 10% popusta.

Za jedno dijete do 12 godina na pomoćnom krevetu: BESPLATNO.

Za drugo dijete do 12 godina na pomoćnom krevetu: 50% popusta.

Za dijete do 12 godina na osnovnom krevetu: 30% popusta.

POSEBNE AKCIJE

 

-

RANI BOOKING

 

-

TURE U HRVATSKOJ

© 1993 - 2017 Maranta Travel Agency - Split - Croatia

Accommodation in Croatia 2017

  • Facebook App Icon
  • Flickr Social Icon
  • Google+ App Icon
  • Twitter App Icon
Accommodation in Croatia Maranta
bottom of page