top of page

Najniža cijena: 45 € / noćenje mobilna kuća

Anchor 17

Hrana & Piće: 

U kompleksu se nalaze: dalmatinsko etno selo, restoran Trattoria, restoran Sibinium, restoran  Mediterraneo, Solaris Steak House, Sweet Dreams Cake House, Beach bar Lagoon, Palma beach bar.

 

Internet: 

Wi-Fi Internet je dostupan u javnim prostorijama uz nadoplatu.

 

Sport i zabava:

Gosti mogu uživati u vanjskom bazenu i Solaris sportskom centru koji nudi brojne mogućnosti za organizaciju individualnih ili ekipnih sportskih turnira. Ostale dostupne aktivnosti su: teniski-zemljani tereni + škola tenisa, stolni tenis, odbojka na plaži, nogomet u zatvorenom na umjetnoj travi, košarka, najam bicikla, trčanje, kuglanje, Solaris gusarska avantura, mini golf. Postoje brojni vodeni sportovi i zabavne vodene aktivnosti: ronjenje i škola ronjenja, jet ski, pedaline, kanui na plaži, kajaci, surfanje na dasci. Wellness & Spa centar hotela Ivan je dostupan uz nadoplatu: za odraslu osobu –Spa dnevno 10 € po odrasloj osobi. Nadoplata uključuje: saunu, grijane bazene i fitness. Za djecu je nadoplata za bazen 7 €/po djetetu do 14 godina, samo za grijane bazene. Nadoplata za Aqua park, u razdoblju: 01.06.-15.09. je 18,95 €  za odrasle i 13,00 € za djecu od 3 do 6 godina. Nadoplata za Aqua park u razdoblju do 01.06. i od 15.09. je: 15,00 € za odrasle i 9,80 € za djecu od 3 do 6 godina. Organizirani su animacijski programi: škola salse, stolni tenis, aqua aerobik, zumba, pilates, yoga, folklorni programi od 16.06. – 14.09., animacija s DJ-em uz bazen.

Usluge:

Cijena uključuje: najam mobilnih kućica, parkirno mjesto, korištenje posteljine i ručnika, finalno čišćenje, vanjski bazen u kampu.

 

Zabava za djecu:

Kompleks Solarko Kids club: za djecu od 3 do 12 godina, 6 puta tjedno, 2 puta dnevno: od 10 -12 sati i od 17-19, kreativne igre, zabava na otvorenom, filmovi, pjevanje i plesanje, Solaris Express vlakić.

 

Ostale informacije:

Mobilne kućice su klimatizirane.

Parking je dostupan gostima bez nadoplate.

Ljubimci nisu dopušteni.

 

Plaža:

100 m – 200 m od mobilnih kućica, gosti mogu s lakoćom pristupiti plaži, koja je djelomično šljunčana i dijelom betonirana.

 

Recepcija:

Prijava u hotel: od 16 sati.

Odjava iz hotela: do 10 sati.

 

Opis:

Solaris Camping Resort –Mobile Homes je smješten točno uz šljunčano – betoniranu plažu i okružen borovom šumom.

Gosti mogu uživati u privatnosti mobilnih kućica i uživati u brojnim uslugama i sadržajima, u Solaris Beach Resortu, na raspolaganju: nekoliko restorana i trattoria, unutarnjem i vanjskom bazenu, Wellness uslugama, sportskim aktivnostima i turnirima.

 Za djecu, u resortu, Solaris Kids club je organiziran, sa sljedećim aktivnostima: rekreacijom, kreativnim igrama, kinom, pjevanjem, plesanjem, Solaris Express malim vlakićem.

Mobilne kućice su klimatizirane omogućujući gostima puni komfor za vrijeme njihovog boravka. Grad Šibenik se nalazi na udaljenosti od samo 6 kilometara.

Udaljenosti: 

14 kilometara od Nacionalnog parka Krka, 6 kilometara od Šibenika, 82 kilometara od Splita, 89 kilometara od Zadra, 271 kilometara od Dubrovnika, 682 kilometra od Budimpešte,  696 kilometara od Beča.

maranta travel 

 CROATIA ACCOMMODATION SPECIALIST SINCE 1993

Anchor 18

SMJEŠTAJNE JEDINICE

Mobile Home

Mobilna kuća 4+2

Osoba: 6 (4+2)

Sadržaji: površina od 32 m2, sastoji se od 2 spavaće sobe: u jednoj spavaćoj sobi se nalazi bračni krevet dok u drugoj spavaćoj sobi su 2 kreveta za jednu osobu, zajednički dnevni boravak i kuhinja + kauč na razvlačenje za 2 djece do 12 godina, 2 kupaonice s tušem, klima uređaj, satelitska televizija, natkrivena  terasa sa stolom i 4 stolice. Mobilna kućica pogodna je za maksimalno 6 osoba: 4 odrasle osobe + 2 djece do 12 godina.

Cijene: Od 45 € / noćenje za mobilnu kuću

Anchor 19
Anchor 20

Cijene, posebne akcije, popusti i rani booking

INFORMACIJE

CIJENA UKLJUČUJE: prostor za parking, korištenje posteljine i ručnika, finalno čišćenje, korištenje vanjskog bazena u kampu.

MINIMALAN BORAVAK: od 2 do 7 noći ovisno o razdoblju.

NADOPLATA ZA KRAĆE BORAVKE: od 10% do 25% na navedene cijene ovisno o razdoblju.

Karta za korištenje unutarnjeg bazena,saune i fitnesa u Wellness & Spa centru za odrasle:  13,50 € za sva razdoblja.

Karta za korištenje unutarnjeg bazena u Wellness & Spa centru za djecu do 14 godina:  7,00 € za sva razdoblja.

BORAVIŠNA PRISTOJBA: 1,00 € dnevno po osobi dnevno za sva razdoblja.

PRIJAVA: 1,00 € po osobi, jednom po boravku.

RANI BOOKING

10% popusta za sve rezervacije do 28.02.2017. i uplate u cijelosti do 10.03.2017. /vrijedi za boravke u razdoblju do 24.06. i od 09.09.2017./

TURE U HRVATSKOJ

© 1993 - 2017 Maranta Travel Agency - Split - Croatia

Accommodation in Croatia 2017

  • Facebook App Icon
  • Flickr Social Icon
  • Google+ App Icon
  • Twitter App Icon
Accommodation in Croatia Maranta
bottom of page